Először is köszönjük szépen az együttérzést és jókívánságokat, jelentem a pöttyök már csak nyomokban fordulnak elő a Lányokon!
Az így felszabadult időt tegnap este magamnak szenteltem, és alázattal álltam be Szegál Viktor mellé a tűzhely mögé. Tettem mindezt nyolcadmagammal a Csillagánizs Főzőiskolában. Főztem, nevettem, hallottam érdekességeket, kedves arcok társaságát élveztem, jót ettem, az eligazítás, a felszerelés profi, és a Chef úr bájos, közvetlen és imádja a csokoládét!
Íme a menüsor:
Libamáj rizslapon sült újhagymával, tamarindmártással
Kacsa, édesburgonya és aszalt sárgabarack chutney
Forró csokoládé szuflé kéksajttal
A főzőiskolásdit is ki kell egyszer próbálni! Élménynek szuper, kezdők nem fognak megtanulni főzni, haladók elsajátíthatnak egy menüsort, kreatívok előnyben, számtalan ötlet születhet egy ilyen alkalom során!
Az este ihlette étel holnap ugyanitt! Addig is élvezzétek a nyarat!