Ez a tortácska is azért készült, mert akadt egy kis maradék. A gyüjtögetőmániám már elmaradt, de utálok ételt kidobni! Mindenből készülhet még valami...
Ami tehát maradt (és Ti variáljátok a mennyiségeket kedvetek szerint):
Édesburgonya
Zellergumó
Narancs
Édeskömény
Szintén maradék zöldségből (hagymavég, zellergumó, paprikacsuma, szottyadni induló paradicsom...) főztem egy jó zöldségalaplevet, amíg ez kihült, egy formácskát kibéleltem sütőpapírral, egymásra rétegeztem a vékonyra szeletelt édesburgonyát, zellert, narancsot, édesköményt. A kihűlt zöldségléből néhány kanálnyit bekevertem egy kis (maradék) tejszínnel, egy kisebb chili paprikát kimagoztam, és csak a húsát beleszeltem, kevés só, ráöntöttem a zöldségekre, és 15-20 perc alatt puhára pároltam 180C-os sütőben.
Könnyű, hálás ebéd.