Az én családom csokoládé fetisiszta, a Pasim egészen biztos, és a kisebbik Lányunk is úgy tolja, mintha az életben maradás lenne a cél!
Ezt a posztot nekik ajánlom!
Hozzávalók:
450 g fekete csokoládé
450 g vaj
9 db tojás
195 g porcukor
35 g liszt
csipet só
Elkészítés:
A sütőt előmelegítem 180 C-ra. 27 cm-is tortaformát sütőpapírral bélelek. A felkockázott csokoládét, és darabokra szelt vajat vízgőz fölött megolvasztom. A tojásokat elhabarom a cukorral, hozzáadom a lisztet, a csipet sót. A már langyos csokoládés masszához adom a tojásos keveréket, alaposan elkeverem, és 30 perc alatt készre sütöm. A kész torta még rezgős lesz, amikor kihűlt a belseje a pudingnál kicsit feszesebb állagú lesz, de krémes marad és lágy, kívül roppan egy picit, egek, én nem rezgek annyira a csokira, de ez engem is megérint. Hagyd magad, érdemes!